A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальна установа "Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників" Гадяцької міської ради Полтавської області
"Абсолютно неважливо, наскільки геніальний ваш розум або стратегія – якщо ви граєте поодинці, то завжди програєте тим, хто грає в команді" (Рід Хоффман)

Нова футбольна перемога юних талантів: гадяцька команда тріумфує в Миргороді

Дата: 25.09.2024 17:14
Кількість переглядів: 92

Фото без опису24 вересня 2024 року стало пам’ятним днем для вихованців дитячо-юнацької спортивної школи «Гадяч» та їхнього наставника, тренера Віталія Сахна. У рамках десятого туру другого кола чемпіонату Полтавської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд середня вікова група здобула дві переконливі перемоги на виїзді в місті Миргород, продемонструвавши високу майстерність, тактичну зрілість та бойовий дух.

У першому матчі проти команди ДЮСШ «Миргород» гадяцькі футболісти показали справжній клас, вигравши з рахунком 7:3. Відкритий та динамічний футбол подарував уболівальникам безліч захопливих моментів. Кожен гравець команди діяв впевнено, злагоджено та відважно, демонструючи відмінне володіння м'ячем і стратегією гри.

Фото без опису​​​​​​​Друга зустріч із командою «МРІЯ» Миргород стала справжнім тріумфом для вихованців тренера Сахна. Вони бездоганно виконали тактичні установки та здобули впевнену перемогу з рахунком 6:0. Гра наших юних футболістів відзначалась швидкими контратаками, безпомилковими передачами та непоступливою обороною, яка не залишила шансів суперникам.

Результати матчів:

  • ДЮСШ «Гадяч» – ДЮСШ «Миргород»: 7:3;
  • ДЮСШ «Гадяч» – «МРІЯ» Миргород: 6:0.

Ці яскраві перемоги є свідченням таланту, наполегливості та командного духу наших спортсменів. Щирі вітання команді ДЮСШ «Гадяч» та тренеру Віталію Сахну за досягнення! Бажаємо їм успіхів на шляху до нових спортивних вершин, натхнення на тренуваннях і ще більше переможних моментів на футбольному полі.

Особливу подяку висловлюємо батькам за підтримку своїх дітей, які продовжують прославляти рідний край. Висловлюємо також подяку нашим Збройним Силам України за те, що навіть у такий непростий для країни час, завдяки їхній самовідданості, ми можемо проводити подібні спортивні заходи та створювати незабутні миті для нашої молоді.

Разом – до нових перемог і висот!

Інформує консультант Гадяцького ЦПРПП Віталій ЛИСЕНКО

Відповідно до Закону України «Про авторське право і суміжні права» поширення інформації дозволено лише у випадку зазначення імені автора.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень